aboutus-banner
ABOUT US (TENTANG KAMI)

Tentang Sunnytrix Marketing

Sunnytrix Marketing ditubuhi, dengan objektif yang tulus, untuk memberi bantuan kewangan bagi penjawat awam, kakitangan kerajaan dan anggota badan berkanun. Sunnytrix adalah wakil pemasaran sah bagi perbadanan pembiayaan dan koperasi seperti Yayasan Ihsan Rakyat, Yayasan Dewan Perniagaan Perlis, serta Public Islamic Bank MCCM.

Tujuan kami adalah prihatin dengan situasi terhadap golongan yang bekerja keras, tetapi tidak layak memohon pinjaman. Oleh sebab itu, kami menubuhkan Sunnytrix Marketing bagi mengubah situasi ini. Kami yakin dengan menawarkan pinjaman yang selamat dan berpatutan, setiap anggota kerajaan dapat memenuhi keperluan kewangan. 

Sunnytrix Marketing adalah sebuah platform online bagi pinjaman kerajaan yang membolehkan para peminjam untuk mencapai pinjaman yang paling sesuai bagi setiap individu.  Pembiayaan di platform adalah berkonsep Syariah dan ditawarkan oleh RCE Capital Berhad (disenaraikan di Bursa Malaysia), Public Islamic Bank.

Mengapa Memohon dengan Sunnytrix Marketing?

fast-icon

Cepat

Memohon dengan kami untuk proses yang cepat, ketahui status pinjaman dan pengeluaran pinjaman dalam tempoh yang cepat.

easy-icon

Mudah

Kami akan mengajar untuk bersedia dengan dokumen dokumen yang lengkap untuk proses permohonan yang mudah.

safe-icon

Selamat

Kami wakil pemasaran dan ejen yang berlesen bagi parbadanan peminjaman kami offer.

consultation-icon

Percuma

Servis Konsultansi serta proses permohonan adalah 100% percuma, sehingga mendapat pinjaman.

Permohonan
Aplikasi Pembiayaan

    Pembiayaan Peribadi Malaysia | Pembiayaan Peribadi Koperasi | Pinjaman Koperasi Malaysia | Pinjaman Peribadi Yayasan | Pinjaman Peribadi Malaysia