loan-application
PEMBIAYAAN

Pinjaman Peribadi Public Islamic Bank – MCCM

Sunnytrix Marketing membantu anda menangani kecemasan kewangan peribadi untuk kakitangan kerajaan dan anggota badan berkanun, mudah, murah dan berbaloi. Pinjaman bank yang tulus dan mudah, kadar serendah 3.99%, payout setinggi 98%, daftarlah sekarang!

Untuk Sebarang Impian Ataupun Bantuan Kewangan, Anda Boleh Mencapai

Pinjaman MCCM berbaloi untuk sebarang bantuan kewangan dengan kadar yang rendah. Anda boleh meringankan beban kewangan dan hutang anda dengan melangsaikan hutang kredit setinggi 18% setahun. Hubungilah kami, Sunnytrix boleh membantu anda mengaktifkan semula kehidupan kewangan.

public-islam-mccm

Introduksi Pinjaman Public Islamic Bank – MCCM

Pinjaman peribadi ini disediakan oleh Public Islamic Bank (anak syarikat Public Bank) dengan potongan gaji oleh MCCM Resources Sdn Bhd melalui Biro Angkasa. Pinjaman ini merupakan salah satu pinjaman peribadi yang menawarkan kadar faedah yang paling rendah dan bayaran ("payout") yang tinggi kepada penjawat awam melalui potongan gaji.

Bimbang Tentang Permohonan Ditolak Kerana Komitmen Bulanan Tinggi?

Jangan Risau. Sunnytrix akan membantu untuk mendapat semula kehidupan kewangan selesa dengan pinjaman Yayasan Dewan Perniagaan Melayu Perlis. Sunnytrix adalah wakil/ ejen pemasaran sah untuk pinjaman Yayasan Dewan Perniagaan Melayu Perlis. Ia khas direka untuk anggota badan berkanun serta kakitangan awam Malaysia. Jika anda mempunyai komitmen bulanan tinggi, ataupun rekod CCRIS / CTOS yang buruk jangan risau, kami bersedia membantu.

Ciri-ciri Pinjaman Istimewa

Syarat Permohonan

Permohonan
Aplikasi Pembiayaan

    Pembiayaan Peribadi Malaysia | Pembiayaan Peribadi Koperasi | Pinjaman Koperasi Malaysia | Pinjaman Peribadi Yayasan | Pinjaman Peribadi Malaysia